Online orgelconcert

Online op zaterdag 08-08-2020  - 19:00 uur


Nieuw: Voorlopig laatste online concert in de serie van de Augustijnenkerk te Dordrecht. Dit concert is de bekende organist Gerben Mourik aan de beurt. Hij speelt een verrassend programma met werken van Andriessen, Bonefaas, Kerkhoff en Keijzer. Gerben sluit deze online serie af met een improvisatie over 'Alle roem is uitgesloten.'

Beeld, geluid en montage werd weer verzorgt door Crealogic-Beeld en Music.

Online orgelconcert

01-08-2020


Nieuw: online concert in de serie van de Augustijnenkerk te Dordrecht. Dit concert is Eric Koevoets aan de beurt. Hij speelt een programma met werken van Vierne en Guilmant.

Beeld, geluid en montage werd weer verzorgt door Crealogic-Beeld en Music.

Online orgelconcert

04-07-2020


Nieuw: online concert in de serie van de Augustijnenkerk te Dordrecht. Dit concert is de Dordtse musicus Johan den Hoedt aan de beurt. Hij speelt een programma met werken van Monnikendam, Keijzer, Vermeulen en Langlais. Beeld, geluid en montage werd weer verzorgt door Crealogic-Beeld en Music.

Online orgelconcert

27-06-2020


Nieuw: het volgende online orgelconcert in de zaterdagserie van de Augustijnenkerk te Dordrecht. Pieter Dijksman bespeeld deze keer het Maarschalkerweerd orgel met werken van Bruhns, Bach, Mendelssohn, Rheinberger, Hollins en Wely.

Opname en montage: Crealogic-Beeld en Music

Instrumentaal concert

04-05-2020


Een prachtig instrumentaal concert vanuit de Augustijnenkerk te Dordrecht met medewerking van Johan den Hoedt op orgel en piano, Pieter Dijksman piano, Jeannette Jelier-den Hoedt op fluit en Alisa van Dijk viool. Neerlandicus de heer C. Bregman draagt een aantal gedichten voor. Thema van dit concert 4 en 5 mei.

BETALINGSMETHODEN

VOLG ONS

van Valckensteinstraat 12

3342 VP  - H.I. Ambacht

Copyright © Alle rechten voorbehouden